Salt Klumper Indisk Kala Namak

Pris fra
50,00 DKK  u/Moms
( 62,50 DKK  m/Moms )

Indisk Kala Namak: Kala Namak, eller 'Black Salt', bruges som et krydderi i det indiske køkken og er meget populært i Ayurvediske køkken. Det produceres ved at opvarme saltet til en høj temperatur og blande det med forskellige krydderier, men især harad frø fra det sorte Myrobalan-træ. Haradfrøene bruges i indisk medicin til forskellige klager og giver saltet en svovlagtig lugt såvel som det er rød-sort farve. Der er en høj andel hydrogensulfid og jern i Kala Namak, hvilket giver saltet en interessant æglignende lugt. Dette meget specielle salt bruges hovedsageligt til at forfine chutneys og tallerkener med kylling, fisk og ris som et bordsalt. Det føjes også til yoghurtretter og drinks såsom Lassi. Og en smule drysset på popcorn fungerer også vidunderligt! Veganere der vil have en æggesmag i retten fungere dette perfekt. Det fungerer også godt med en Bloody Mary-cocktail.

Forslag til dig
Beskrivelse
Andre købte også